TCM Nieuws over Acupunctuur en Kruidentherapie

TCM NieuwsMeeste informatie over medisch wetenschappelijke onderzoek van acupunctuur en kruidengeneeskunde is te vinden op website in China. In het westen, veel artikelen zijn vertaald in het Engels op de website Pubmed. Indien u daar bijvoorbeeld het woordje ‘acupuncture’ intypt, verschijnen er talloze onderzoeken waar acupunctuur wordt vergeleken met placebo acupunctuur en/of andere behandelingen. De site www.bmj.com, van de British Medical Journal is ook a mogelijkheid. Beide website heb je toonaangevende artikelen gepubliceerd op medisch gebied.

[ess_grid alias=”TCM Nieuws Regan”]

Belangrijk:

*Deze website is bedoeld om algemene gezondheid informatie en kennis van de acupunctuur, kruidengeneeskunde en gezond voeding te verstrekken. Het is niet bedoeld om levensbedreigende toestanden te genezen of als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

** This Web site is intended to provide general health information and knowledge of acupuncture, herbal medicine and healthy foods. It should not be used as a substitute for medical advice, diagnosis or treatment of any health condition or problem.