Tarieven en Vergoeding

De Kosten bedragen:
  • Eerste consult€ 105,- inclusief intake-gesprek, onderzoek, pols/tong diagnose, en behandeling, duur circa 60 minuten
  • Vervolgconsult: € 65,-  gesprek en acupunctuur behandeling circa 40 minuten
  • Consult (online) voor kruiden en/of voedingsadvies: € 40,-  gesprek en voorschrift circa 20 minuten

Betaling: De kosten behoren na een sessie ter plekke gepind of contant betaald te worden, daarna krijgt de patiënt een nota voor declaratie bij zorgverzekeraar.

Acupunctuur behandelingen vallen onder alternatieve geneeswijzen, die vergoed worden via aanvullende verzekeringen. De hoogte van de vergoeding varieert per verzekeraar en per polis. Het is aan te raden om vooraf de specificaties van uw polis goed te lezen of even contact op te nemen met uw verzekeraar. In dit geval is de volgende informatie belangrijk.

Acupuncturist Z.G. Yang is aangesloten bij beroepsvereniging NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) en het Register van Beroepsbeoefenaren in de Complementaire Zorg (RBCZ), waardoor de kwaliteit van acupunctuur behandelingen gewaarborgd wordt.

Acupunctuurpraktijk Z.G. Yang is aangesloten bij het Register van Beroepsbeoefenaren in de Complementaire Zorg (RBCZ).

  • AGB therapeut code: 90041864
  • AGB praktijk code: 9001968
  • Prestatiecode: 24104

De kosten van acupunctuur behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed via een aanvullende polis. Klik hier voor het overzicht van de verschillende zorgverzekering. Zie Vergoedingoverzicht lijst 2021. Voor een bezoek aan acupuncturist Z.G Yang heeft u geen verwijsbrief nodig van uw huisarts.

Afmeldingsregeling

Bent u verhinderd voor een afspraak bel dan minimaal 24 uur van te voren af. Het handigste is als u meteen een nieuwe afspraak plant. Als u te laat (binnen 24 uur) afzegt, of niet op een afspraak verschijnt, dan wordt helaas de afspraak bij u in rekening gebracht.

Let op: niet nagekomen afspraken worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed!